Aktualno

Imamo novo spletno stran!

Vsem našim članom in prijateljem veselo sporočamo, da smo prenovili našo spletno stran www.slokongres.com. Tako ostajamo še naprej zvesti svojemu poslanstvu, ki smo si ga zastavili ob ustanovitvi SSK – povezovati Slovence širom sveta!

Zavedamo se namreč, da je sedaj še pomembneje, da vas obveščamo o dogodkih povezanih z našim delovanjem in o dogodkih, ki se pripravljajo za vas – slovenske rojake, ki živite izven Slovenije.

Nova spletna stran je pregledna in sodobnega videza. Pod rubriko Aktualno boste lahko sledili novicam in drugim objavam s področja povezovanja slovenstva. Poleg tega je stran obogatena z več slikovnega materiala in vsebinsko bogatejša – opisi posameznih dejavnosti so izčrpnejši, poleg tega pa smo se potrudili in zapolnili marsikatero vrzel v arhivskem smislu. Nekaterim projektom lahko sedaj sledite do samega idejnega začetka.

Vstopna stran www.slokongres.com

Nova je tudi rubrika Zborniki v kateri boste lahko večino naših zbornikov prelistali kar na spletu ali si jih po želji prenesli na vaš medij. Dodali smo tudi možnost, da si nekatere naše dogodke ogledate na videoposnetkih.

Veselimo se vašega obiska na strani in vaših vtisov!

Še vedno pa nas lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih