Aktualno

SLO Global - 2. letna virtualna konferenca "Od manjšin do večine"

Spoznajte uspešne slovenske poslovne zgodbe iz Avstrije, Hrvaške, Italije in Madžarske in se prepričajte, da je poslovno sodelovanje s Slovenci pravi recept za uspeh.

SLOVENSKA GLOBALNA POSLOVNA POVEZAVA – SLO Global vljudno vabi na 2. letno virtualno poslovno srečanje, ki bo potekalo v torek, 14. decembra 2021, med 16. in 18. uro po srednjeevropskem času (CET). Združenje deluje iz Brazilije in pri SSK smo v tem letu pričeli z njimi bolj tesno sodelovati.

Tema letošnje konference je »Od manjšin do večine«, z namenom predstavitve slovenskih poslovnežev, poslovnic in podjetij iz zamejstva ter spodbujanja poslovnega povezovanja in sodelovanja med Slovenci po svetu.

Poslovno srečanje bo odprl dr. Štefan Bogdan Barenboim Šalej, vodja projekta SLO Global. Poleg uvodnega nagovora N. E. dr. Helene Jaklitsch, Ministrice za Slovence v zamejstvu in po svetu in dr. Slobodana Šešuma, vršilca dolžnosti generalnega direktorja na Direktoratu za gospodarsko in javno diplomacijo, bodo v nadaljevanju svoje izkušnje, znanje in uspešne poslovne zgodbe z nami delili tudi slovenski poslovneži iz zamejskih gospodarsko-poslovnih skupnosti v Avstriji, Italiji, Hrvaški in na Madžarskem.

Na dogodku bosta prestavljena tudi platforma »SLO Global«, novo virtualno stičišče za navezovanje novih poslovnih stikov in priložnosti med Slovenci po svetu ter interaktivni zemljevid »Slovenian Business Map«.

Dogodek bo potekal v slovenščini in angleščini.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava.

Vabljeni!