Aktualno

Študij v Sloveniji – predstavitev slovenskih univerz

Vas zanima študij na univerzah v Sloveniji? Vljudno vabljeni na februarsko izvedbo spletnih predstavitev. Predstavitev, ki jo pripravlja ekipa Study in Slovenia, bo v četrtek, 10. februarja, ob 14. uri in je namenjena prav Slovencem v zamejstvu in po svetu.

V okviru predstavitev bodo kandidatom predstavili uporabne informacije glede študija in življenja v Sloveniji ter prednosti statusa študenta. Prav tako bodo udeleženci imeli priložnost, da se prek spleta srečajo s predstavniki Univerze v Ljubljani (UL), Univerze v Mariboru (UM), Univerze na Primorskem (UP) in Univerze v Novi Gorici (UNG), kot tudi študenti iz zamejstva in izseljenstva, ki že imajo pozitivno izkušnjo študija oz. izmenjave v matici. Predstavitev bo potekala v slovenskem jeziku

Če bi želeli prisluhniti predstavitvi v angleščini, predlagamo, da se virtualno povežete z organizatorji v torek, 15. februarja, ob 14. uri.

Za udeležbo na predstavitvah se je potrebno prijaviti prek spletne prijavnice. Ogled bo možen tudi v neposrednem prenosu v živo prek Facebook profila Study in Slovenia.

Vir: slovenci.si