Aktualno

Vas zanima študij na univerzah v Sloveniji?

Spoštovani kandidati za študij,

vas zanima študij na univerzah v Sloveniji? Vljudno vabljeni na februarsko izvedbo spletnih predstavitev. Predstavitev, ki jo pripravlja ekipa Study in Slovenia, bo v četrtek, 16. februarja 2023, ob 14. uri in je namenjena prav Slovencem v zamejstvu in po svetu.

V okviru predstavitev bodo kandidatom predstavili uporabne informacije glede študija in življenja v Sloveniji. Prav tako bodo udeleženci imeli priložnost, da se prek spleta srečajo s predstavniki Univerze v Ljubljani (UL), Univerze v Mariboru (UM), Univerze na Primorskem (UP) in Univerze v Novi Gorici (UNG). Predstavitev bo potekala v slovenskem jeziku.

Če bi želeli prisluhniti predstavitvi v angleščini, predlagamo, da se virtualno povežete z organizatorji v sredo, 15. februarja, ob 14. uri.

Za udeležbo na predstavitvah se je potrebno prijaviti prek spletne prijavnice.

Več informacij najdete na slovenci.si.

Prijazno vabljeni!

_________________________________________________________________________________

Dear prospective student,

If you are interested in studying in Slovenia, you are welcome to attend the online presentation of Slovenian universities. The presentation prepared by the Study in Slovenia team will be held on Thursday, 16 February at 2pm (CET) and is intended specifically for Slovenians living abroad.

You will obtain useful information about living and studying in Slovenia. You will also have the opportunity to meet representatives of the University of Ljubljana, the University of Maribor, the University of Primorska and the University of Nova Gorica.

You can also attend the presentation in English, which will take place on Wednesday, 15 February at 2pm (CET).

To participate in the presentations, it is necessary to register via the online application form.

More information at slovenci.si.

Check it out!